Produžen rok za prijavu na Konkurs za nagradu za korporativno volontiranje

Bez autora
Jul 24 2013

Rok za podnošenje prijava na konkurs za Nagradu za korporativno volontiranje u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiva produžen je do srede, 31. jula 2013. godine.Nagrada za korporativno volontiranje promoviše angažovanje biznisa u zajednici, i dodeljuje se sa ciljem da prepozna i nagradi kompanije koje, osim novčanih sredstava, ulažu i vreme i veštine svojih zaposlenih u razvoj lokalne zajednice.

Produžen rok za prijavu na Konkurs za nagradu za korporativno volontiranjeRok za podnošenje prijava na konkurs za Nagradu za korporativno volontiranje u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiva produžen je do srede, 31. jula 2013. godine.

Nagrada za korporativno volontiranje promoviše angažovanje biznisa u zajednici, i dodeljuje se sa ciljem da prepozna i nagradi kompanije koje, osim novčanih sredstava, ulažu i vreme i veštine svojih zaposlenih u razvoj lokalne zajednice.

Ova nagrada ustanovljena je povodom Evropske godine volontiranja 2011. godine i tada je dodeljena u 23 zemlje. Nagrada se dodeljuje u pet kategorija – za najbolji volonterski program, za najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici, za razvoj zaposlenih, za merenje rezultata volonterskih programa i za inovaciju.

Pravo učešća na konkursu imaju sve domaće i međunarodne kompanije, kao i javna preduzeća koja su realizovala program volontiranja zaposlenih na teritoriji Srbije u periodu od 1. jula 2012. godine do 30. juna 2013. godine.

O dobitnicima nagrade odlučivaće žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, poslovnih udruženja, nevladinih i međunarodnih organizacija, dok će nagrade biti uručene na svečanoj ceremoniji koja će se održati u septembru 2013. godine.

Više informacija o uslovima učešća možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik